דירה להשכיר

בני הזוג, להם שני ילדים, החליטו שלא לוותר על התחושה הביתית, החמימה והעוטפת שכולנו מחפשים גם בדירה אותה התכוונו לשכור. כוונתם היתה לשכור דירה לתקופה ממושכת של 4 שנים, זאת לאחר שקיבלו את אישורה של בעלת הבית לשפץ את המתווה הקיים ולהתאימו לצרכיהם. לטובת העניין הם קיבלו ממנה תקציב מוגדר מולו היינו צריכים להתנהל ובד בבד לעמוד בדרישות וצרכי הלקוחות. 

החלל המרכזי עבר שינוי של ממש. באישורה של בעלת הבית שברנו 2 קירות שחצצו בין הסלון למטבח וכך הפכנו אותו לגדול, מואר, מרשים ופרקטי. את ארונות המטבח המקורי החלפנו בחדשים אותם התאמנו לאי שנשמר מהמתווה המקורי. הריצפה חופתה בפרקט לימינציה איכותי, ובמקביל נרכשו פרטי ריהוט חדשים בנראות ההולמת את סגנון העיצוב אותו ביקשנו לצקת במרחב החדש. 

חדרי האמבטיה שודרגו והתאמתו לטעמם של הדיירים. קרמיקות חדשות ואופנתיות הודבקו על גבי הקיימות ומקנות להם מראה מרענן ועדכני. עבור בני הזוג יצרנו סוויטה גדולה ומרווחת על ידי חיבור בין שני חדרי שינה נפרדים ובתכנון החדש היא כוללת גם פינת עבודה מאובזרת. במפלס התחתון- קומת המרתף, הוספנו חדר רחצה נוסף עבור בנם המתבגר.