היופי שנוצר למול הזמן שנמשך

בני הזוג, עובדי הייטק ביקשו לעבור לדירה גדולה יותר בכדי לספק לשלושת ילדיהם מרחב פרטי משלהם שיאפשר להם לפעול וליצור. לטובת העניין בחרו בדירת הלופט בת שתי הקומות שממוקמת בסביבתם הטבעית והמוכרת. התכנון הקבלני הסטנדרטי כלל בקומת הכניסה חלל ציבורי בו חדר שינה וחדר הורים ובו מקלחת בקומה העליונה. 

 

בתכנון החדש שונו מיקומי הפונקציות- את מאסטר הורים, שכולל חדר ארונות גדול וחדר רחצה, תכננו בקומת הכניסה על מנת לאפשר לילדים מרחב פרטי משלהם בקומה העליונה. לטובת העניין וויתרנו על פינת אוכל אותה העברנו למרפסת רחבת ידיים הפונה לנוף הפתוח. בנוסף, צימצמנו את שטח המטבח המקורי, שגם עתה, בזכות תכנון אפקטיבי ומדוייק נותר גדול ופונקציונלי. 

 

ציר חשוב וייחודי בתכנון החדש הוא קיומן של שתי עמדות כביסה- האחת למעלה עבור הילדים והשניה בקרבת מאסטר ההורים. תכנון זה הופך את ההתנהלות לקלה, נעימה ופשוטה בהרבה.

 

בין חדר השינה לחדר הרחצה בסוויטה של בני הזוג מפריד קיר שקוף שמשווה לחלל מראה גדול מכפי שהוא ומאפשר לאור הטבעי לחדור פנימה. על מנת לישמור על אינטימיות, חלקים ממנו תוכננו כזכוכית חלבית. 

 

ממלכת הילדים בצבעוניותה הקלילה והתוססת וכוללת פינת משפחה כיפית ומזמינה וכן עמדת עבודה משותפת.