חלומות מתגשמים באמצע החיים

הגיע אלי זוג מקסים בשנות ה-50, אשר ביקשו לשפץ את ביתם בלב ת"א.

הבית פרטי בן שתי קומות, כניסה ומרתף, ולאחר שהילדים הגדולים עזבו, נשארו שם הזוג עם בנם המתבגר.

 

בקומת הכניסה, יצרנו חלוקה חדשה לגמרי לכל החלל, והרחבנו משמעותית את המטבח ואת הסלון. הוספנו גם פינת אוכל יומיומית במרחב המטבח. 
חיברנו בין 2 חדרים על-מנת לייצר סוויטת הורים גדולה ומפנקת במיוחד. תכננו חדר רחצה גדול, המופרד באמצעות קיר זכוכית, לתחושת הנאה מושלמת מהחלל המרווח.
עיצבנו שירותי אורחים דרמתיים, והעלינו את חדר הכביסה לקומת הכניסה למטרת נוחות מירבית.
קומת המרתף עוצבה מחדש לטובת הבן המתבגר של הזוג, ויצרנו עבורו חלל פתוח המעוצב בהתאמה לגילו ולצרכיו.
תהליך השיפוץ ארך כארבעה חודשים, והתבצע בעונת החורף. 
במהלך השיפוץ החלטנו לחשוף קורות ועמודים נסתרים בבית, שהיו מכוסים בהנמכות גבס, כדי ליהנות מהאלמנט העיצובי. 
תוך כדי עבודת החשיפה, התגלו רטיבויות רבות באותם עמודים, לכן ביצענו איטום חדש ואיכותי, הוספנו קו חדיש לצנרת האינסטלציה, ושינינו את מיקום לוח החשמל.
לקראת סיום הפרויקט, ביצענו רכישות של ריהוט, אביזרים ופריטי טקסטיל, וחיברנו בינם לבין האלמנטים והאוספים הפרטיים של הזוג, שצברו במהלך השנים.

להתייעצות ולקביעת פגישה

050-2527738 התקשרו

 

או השארו פרטים ואחזור אליכם בהקדם