משרדי הייטק

את שיפוץ משרדי חברת ההייטק במגדלי ב.ס.ר בבני ברק סיימנו בפרק זמן של 3 שבועות בלבד במהלכם התאמנו לעובדיה מרחב עבודה אפקטיבי ומעוצב שנהנה מנוף מעורר השראה.

בתכנון הישן כלל החלל חלוקות במנות גדולות במיוחד. ביצענו בהן חלוקות נוספות מחומרים אווריריים שיוצרים קשר מיטבי בין איזורי העבודה. כך למשל באיזור הכניסה יצרנו דלפק קבלה מרווח מאחוריו חציצה עשויה טקסטיל וזכוכית שמגדירה את עמדות העבודה הסמוכות. 

החללים במרחב נטולי היררכיה. כל עובד קיבל מרחב עבודה גדול, מפנק ומאובזר. בותך כך יצרנו שני חללים מרכזיים- האחד לישיבות בו גם דלפקים הפונים לכיוון הנוף ומשמשים את העובדים להפסקות צהריים או ישיבות מצומצמות. השני, חדר FUN שמאפשר לצוות להתנתק משגרת היום, לאגור כוחות ולצבור רעיונות והשראה. חלל זה כולל עמדות פלייסטיישן, קונזולות משחקים, ועמדת בר שתוכננה מחלקי פחחות של רכב ישן. 

סכמת הצבעים הדינמית והמעוררת מתכתבת עם ערכיה ואופיה הצעיר של החברה. בעוד שמעטפת החדרים מתאפיינת בחומרים כמו ברזל ובטון, הריהוט והאקססוריז מאופיינים בחומרים חמים וצבעים עזים שיחד יוצרים מרחב אורבני שיקי עם קריצה ברורה לסגנון הפופ ארט.