בשם האב

לאחר שבגרו הילדים ופרחו מהקן, התלבטו בני הזוג האם להישאר בפנטהאוז בו גרו כל השנים בניין בוטיק בן שלוש קומות, או לעבור לבית חדש נטול מדרגות שיהיה קל  ויעיל יותר לתחזוקה. לאחר התייעצות, החליטו להשאר בביתם האהוב ולהתאימו לצרכיהם העכשווים והעתידיים. 

כחלק מתהליך התכנון הוחלט לוותר על שניים מחדרי השינה על מנת להרחיב את האיזור הציבורי ולהקצות מקום למעלון שעתיד להקל על ההתנהלות בבית ולייתר את הצורך לעלות במדרגות בעת הצורך. 

העיצוב קלאסי ואלגנטי הולם את אופיים של בני הזוג. בחרנו עבורם רצפת שיש יוקרתית ואלמנטים אקלקטיים חפים מטרנדים שנשמרים רלוונטים עם הזמן. שילבנו פירטי ריהוט מסגנונות עיצוב שונים, במגוון גדלים ונפחים. חלקם כפריים וגדולים שמקנים לחלל מראה מרשים ואלגנטי, לצידם פריטים קלילים יותר שפותחים ומאווררים את החלל ומאזנים את המסות המתקיימות בו. 

 

מרפסת האירוח רחבת הידיים מהווה ציר חשוב ומרכזי עבור בני הזוג שמרבים לארח את בני משפחתם וחברים. שילבנו בה פונקציות אירוח שונות בהם מסך טלוויזיה גדול, פינת אוכל גדולה וכן מטבח חוץ מאובזר.