אשת ציבור - מחויבות לפני הכל

את העבודה המשותפת עם בעלי הבית התחלנו בייעוץ לפני רכישה נכס לאחריו בחרו במגרש עליו בית ותיק בן מעל ל-50 שדרש שיפוץ נרחב, בו יוכלו ליצור עבור משפחתם סביבת מגורים כפרית בלב העיר. לאורך תהליך התכנון התמודד צוות המשרד עם סוגיות תכנון מאתגרות ומורכבות, זכר לתכנון שתאם את הלך הרוח ואופי המגורים לפני עשורים רבים. 

 

עוד לפני רכישתו הגדרנו את העלויות הכרוכות בשיפוץ שהיו גבוהות מהסכום אותו התכוונו להוציא. השניים, שהתאהבו במרחב החיצוני האותנטי, החליטו שלא לשנותו כך שהשיפוץ ברובו בוצע בבית עצמו וכלל החלפת תשתיות חשמל ואינסטלציה, תכנון חדרי רחצה חדשים, החלפת ריצוף, תכנון גרם מדרגות, תכנון מטבח ופתרונות אחסון והחלפת פרטי האלומיניום.

 

לפני השיפוץ היה הבית מיושן ומוזנח ובו קירות שפריץ, מרצפות סומסום וחלונות כהים שחסמו את התצפית החוצה וגרמו לו להראות חשוך וקטן מכפי שהוא. בתכנון החדש יצרנו חללים שאינם נגלים באחת אלא בשלבים. הפונקציות בחלל הציבורי (פינת האוכל, הסלון והמטבח) תחומים כיחידות נפרדות ועדיין גלויים חלקית כך הפקנו תחושה נעימה ואינטימית בכל אחד מהם. 

 

בני הזוג שומרי מצוות לכן הוא מחווט בשעוני שבת ששולטים בהיקף ההארה במועדים, שבתות וחגים ובמטבח נעשתה הפרדה ברורה בין חלבי לבשרי.

 

גרם המדרגות הישן לא עמד בתקן. רום המהלך היה גבוה מהמותר ולא נוח לשימוש. שינינו את צורת המדרגות לגרם בצורת האות L שיוצר נראות אוורירית ומרחפת.  ככלל, ברחבי הבית שולבו אלמנטים גיאומטרים בצורניות תלת מימדית ונגיעות צבע שמייצרות הדגשים בחלל. 

להתייעצות ולקביעת פגישה

050-2527738 התקשרו

 

או השארו פרטים ואחזור אליכם בהקדם