מהפכה של שמחה

אל ביתם של בני הזוג וארבע בנותיהם הגענו כשהוא כמעט ערום, מלבד נקודת אור אחת בחדרה של ביתם בת החמש שמשכה את עיננו. במרכזו ניצבה יצירה, הנושאת את האות הראשונה בשמה, אותה יצרה במחנה לילדים המחלימים ממחלת הסרטן בארה"ב בו שהתה.  

העבודה הייחודית והמרגשת היא שהיוותה את מקור ההשראה לעיצוב הבית כולו. ממש כמותה, בחרנו להציף כל חלל וחלל בשפע של אופטימיות, שמחה ואור. את המאפיינים הללו תרגמנו לשילובי של צבעים, טקסטורות וחומרים שיחד יוצרים מרחב קליל, מואר וססגוני.

קומת הכניסה לבית מתוכננת כ-OPEN SPEACE, נטולת הפרדות בין איזורים או הצנעה של חללים.כחלק מהעבודה הקפדנו לגבש זהות וויזואלית ולאפיין כל פונקציה בנפרד ובד בבד לאפשר לכולן לדבר באותה שפה. לשם כך תחמנו את המטבח בקירות שמגדירים אותו ומאפשרים לו לתפקד כיחידה פרקטית בהרבה מבעבר. אחד מקירותיו חופה בריקים בגוונים חמימים, כך גם אחד מקירות הסלון. 

על אף חששה של בעלת הבית מצבעוניות מופרזת, הצלחנו ליצור אווירה מרגיעה, נינוחה ומאוזנת. שטחו של הבית הוא כ-280 מ"ר. על כן הגדרנו מראש שהתהליך יקח זמן ויעשה בשלבים, זאת על מנת לעמוד בתקציב שהוגדר ולהקנות למרחב מראה מגובש ואיכותי. לאורך התהליך ניתן דגש לנושא התאורה כך שגם בשעות הערב הבית מוצף באלומת אור רכה ונעימה שמדגישה ומחדדת את הקונספט והנראות שביקשנו ליצור.