קו ראשון לים

הדירה בשכונת היוקרה התל-אביבית תוכננה עבור זוג בגיל השלישי שבחרו בה בזכות קרבתה לחוף והים הנגלים ממערב מבעד לחלונותיה. הדירה, שממוקמת בבניין חדש שונתה בהתאם לצרכיהם וממתווה של 5 חדרים הפכה לדירת 3 חדרים. יחד עם בני הזוג החלטנו לוותר על אחד מחדרי השינה לטובת הרחבת החלל הציבורי ויצירת סוויטת שינה גדולה שמאפשרת תצפית נפלאה לנוף הים המסקרן והמרגיע.

 

אחת מדרישותיהם המרכזיות של בני הזוג היתה ליצור מרחב בו כמה שיותר שטחי אחסון. לצורך כך וויתרנו על שירותי האורחים שתוכננו במקור ובמקומם יצרנו יחידת אחסון גדולה, מרווחת ופונקציונלית שניצבת בכניסה לבית, מייחדת אותה ומותירה אותה אוורירית ומוארת. 

 

השיפוץ ערך כשלושה חודשים וכלל תיאומים רבים וסנכרון בין בעלי המקצוע השונים. התוצאה הסופית משלבת בין אלמנטים קלאסיים ועכשויים. ברחבי הדירה שולבו פריטים שהמשיכו עם בני הזוג מביתם הקודם וכן פריטים שאספה וליקטה בעלת הבית לאורך השנים בחופשותיה בחו"ל ומוסיפים מימד אישי ופרסונלי. לצידם שולבו אלמנטים במראה מודרני כדוגמת פרטי נגרות בקומפוזיציה א-סימטרית וגופי תאורה מתכתיים, קלילים וצבעוניים.