גלגל המזלות

את הבית עבור בני הזוג ושלוש בנותיהם (שתיים מהן תאומות)  חידשנו, ריעננו והתאמנו לצרכי המשפחה שהשתנו עם השנים. כמו בפרויקטים רבים אחרים, גם בפרויקט זה התמודדנו עם לוחות זמנים צפופים ועם שינויים בלתי צפויים שהתגלו תוך כדי תנועה באתר הבניה ודרשו מענה יעיל ויצירתי. 

עיקר השינוי התחולל בקומת הכניסה שם פתחנו את חלל המטבח ליתרת המרחב הציבורי ושינינו את צורתו. תכננו מחדש את העמדת הריהוט ואת התאורה בהתאם, החלפנו את האלומיניום המקורי לפרופיל בלגי אלגנטי ויוקרתי ויצרנו העבורם פינת קריאה ב-BAY WINDOW בפינת האוכל, שמאפשרת להם להנות ולהרגע מהחצר הירוקה שנשקפת מבחוץ תוך כדי קריאת ספר טוב.  כמו כן, החלפנו וריעננו את רהיטי העץ הכבדים אותם בפריטים קלילים ומודרנים יותר. 

בקומת המרתף הגדרנו פונקציות שונות בהן מרחב יצירה לבנות ואיזור אחסון הציוד של אבי המשפחה שמרבה לצאת לטראקים וטיולי שטח.  על קירות האמבטיה הנחנו אריחים חדשים. את ארון הכיור בחדר הרחצה פיצלנו לשתי עמדות כיורים שיקלו על ההתנהלות היומיומית ואת שירותי האורחים עיצבנו בצבעוניות שונה ומיוחדת שהופכת אותם ל-FOCAL POINT של ממש. 

להתייעצות ולקביעת פגישה

050-2527738 התקשרו

 

או השארו פרטים ואחזור אליכם בהקדם